Tarief

Consultant in Zeeland die het simpel houdt!

Ik heb één vast tarief: €110 per uur. Ik reken geen minimaal aantal uren. Dus wil je me maar voor één uurtje inhuren? Dat kan ook! Ik opereer als consultant in het gehele land, maar mijn voorkeur ligt om dicht bij huis te werken (Zeeland / West-Brabant) . Ligt jouw bedrijf binnen een half uur reizen, dan reken ik geen reiskosten. Is het voor mij meer dan een half uur reistijd, dan reken ik 50% van deze tijd als uren. En daarmee zijn de kosten compleet; er zijn verder geen verborgen kosten of verplichtingen.

Wat zijn de kosten voor een kennismaking?

Helemaal niets. Kennismaken is gratis. Ik kom graag langs om eens een uurtje over de mogelijkheden te praten. Mijn mening is dat we daar samen wijzer van worden. Ik begin pas met factureren op het moment dat we overeengekomen zijn om ergens aan te beginnen.

Zit ik nog ergens aan vast?

Nee, gelukkig niet. Ik werk niet met contracten. Op deze manier probeer ik het risico te beperken. Bevalt de samenwerking niet? Kan gebeuren! Laat me vooral weten waarom het niet werkt, dan kan ik nog verder groeien als consultant. Neem ook zo snel mogelijk afscheid van me als het niet bevalt, dat scheelt kosten en een hoop energie voor ons beiden.

Wat krijg je voor dit uurtarief?

Een ervaren consultant die niet alleen advies geeft! Ik kan de ideeën ook uitwerken. Ik ben gespecialiseerd op meerdere gebieden. Zowel Lean als Scrum methodieken heb ik onder de knie en kan ik toepassen. Ook kun je me inzetten voor data-analyse middels Power-BI, heb ik kennis van office 365 producten, weet ik het nieuwste omtrent integraties van IT, kan ik processen ook echt automatiseren. Kortom ik voer het werk ook uit.

Uiteindelijk richt ik me op medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en een efficiënter proces met zowel financiële besparing als besparingen die goed zijn voor het milieu. Ben jij op zoek naar een consultant in Zeeland of West-Brabant Neem dan contact op!

Call Now Button