Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Heb jij interesse in een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)? Denk je dat maatwerk duur is? Niet bij Toon Consultancy! Ik maak een MTO op maat tegen een vast uurtarief, ongeacht het aantal respondenten. Houd rekening met ongeveer 16 uur voor het opzetten en verzenden van een MTO. Voor een gedegen analyse heb ik ongeveer 24 uur nodig. Voor circa €4.000,- heb je dus al een medewerkerstevredenheidsonderzoek op maat, inclusief analyse.

Test het zelf!

Eerst zien, dan geloven? Dat kan! Klik hier om een voorbeeld MTO in te vullen die door mij is ontwikkeld. Als je je e-mailadres invult, kun je een voorbeeld zien van het gehele proces. Het is mogelijk om dit proces nog verder te automatiseren, waarbij een ingevuld MTO direct in het medewerkersdossier komt te staan.  Er zijn nog veel meer mogelijkheden, bijvoorbeeld als je wilt dat een leidinggevende een MTO altijd bespreekt of als je direct actiepunten aan een MTO wilt koppelen. Kortom, jij bepaalt wat je wilt en hoe je dit wilt. Aan de hand van jouw wensen lever ik snel een eerste opzet op, zodat deze getest kan worden met een kleine groep voordat alle medewerkers in jouw bedrijf de vragenlijst ontvangen.

Maatwerkanalyse

Aan de hand van het MTO kan ik een gedegen maatwerkanalyse uitvoeren, waarvan je hieronder een voorbeeld kan zien. Met mijn analyse kan je zelf verder aan de slag, bijvoorbeeld met behulp van filters op afdeling, leeftijd en functiejaren. In het voorbeeld zie je een analyse van gesloten vragen, maar natuurlijk analyseer en categoriseer ik ook antwoorden op de open vragen. Het liefste gebruik ik voor de analyse en datavisualisatie Microsoft Power BI. De licentiekosten hiervan zijn €8,40 per gebruiker per maand (maandelijks opzegbaar). Indien nodig, kan ik een licentie voor jou regelen. Wil je dit liever niet? Natuurlijk zijn ook andere vormen van rapportage mogelijk. Want een medewerkerstevredenheidsonderzoek en bijbehorende analyses zijn altijd maatwerk, zodat het de beste oplossing is voor jouw bedrijf.

Interesse

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Heb ik je interesse gewerkt om inzicht te krijgen in jouw eigen medewerkerstevredenheid? Je kunt hier contact met me opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Of vul hieronder het formulier in:

    Call Now Button