Over mij

Toon Vereecken in het kort…

Ik ben iemand die streeft naar het beste voor mezelf en voor de mensen die dicht bij me staan. Ik wil gelukkig zijn en dat word ik als iedereen rond me heen ook gelukkig is. Zowel zakelijk als privé. Ik ga af op mijn gevoel.  Als iets niet zo lekker gaat, maar ook als het goed loopt. Beide maak ik graag bespreekbaar. Ik heb affiniteit met techniek en gebruik dit ook graag. Ik zie weinig beperkingen op de weg en kan veel zaken, die voor anderen onmogelijk lijken, toch werkelijkheid maken. Dat ben ik, Toon Vereecken in het kort…

consultant

Persoonlijkheid van Toon Vereecken

Tijdens mijn carrière heb ik veel aandacht besteed aan mijn persoonlijkheid. Zo Blijkt uit de Insights kleurentest dat ik het type “motivator” ben. Ik ben iemand die zaken in beweging kan zetten, makkelijk beslissingen durft te nemen en ook fouten durft te maken. Soms moet je twee stappen achteruit doen om er vijf vooruit te kunnen zetten. Als het maar in beweging blijft. Daarentegen ben ik minder van de regeltjes en houd ik mezelf niet aan een strakke planning. Ik hou van beweging en iets los maken bij mensen. Dat sluit heel erg aan op de Lean of Agile manier van werken. Kleine stapjes zetten en leren van fouten, om zo het proces iedere keer weer te verbeteren! Wil je mijn persoonlijkheid in één document zien? Klik dan hier.

Werkverleden en ervaring

Ik heb Technische Bedrijfkunde gestudeerd en ben na één andere baan terecht gekomen bij Hoppenbrouwers Techniek. Daar was ik verantwoordelijk voor alle verbeterprojecten en overnames die het bedrijf deed. Ik heb cursussen gevolgd voor Lean en Scrum. Binnen vijf jaar tijd had ik bij Hoppenbrouwers een afdeling van vijftien personen op het gebied van verbeteren en ICT. We draaiden vijftig verbeterprojecten per jaar die circa €500.000,- bespaarden. Daarnaast heb ik zeven bedrijven geïntegreerd, waarvan er twee fysiek op locatie bleven bestaan. Ik heb zowel systemen als mensen samengevoegd. Uiteindelijk heb ik mezelf voorbijgelopen. Op een dag was het op… Een Burn-Out was het gevolg….

De droom van Toon Vereecken

Na mijn Burn-Out ben ik na gaan denken over wat ik nu echt wil. Dan kom je erachter dat je terug wilt naar de basis. Gewoon weer verbeteren, anderen helpen. Niet meer de verantwoording hebben over zoveel mensen, maar je eigen droom nastreven. Wat die droom is? Een zo goed mogelijke werkcultuur creëren voor MKB-Nederland. Medewerkers fluitend naar hun werk zien gaan, omdat ze het zo leuk vinden! Dat is mijn droom. Hoe ga ik dat bereiken? Door zo veel mogelijk irritaties op de werkvloer weg te halen. Geïnspireerd? Neem dan contact met me op, ik kom graag langs voor een bakje koffie! Wil je nog meer over mij weten? Bezoek dan mijn LinkedIn pagina.

Toon Vereecken

Call Now Button