Diensten

Wat doe ik nu precies? Het is een vraag die ik vaak krijg. Aan de hand van enkele veelvoorkomende diensten probeer ik hiervan een overzicht te geven.  De diensten lijken divers, maar allemaal zorgen ze ervoor dat jouw bedrijf beter gaat presteren.

Business consultant

Als business consultant help ik je om meer inzicht te krijgen in jouw eigen bedrijf. Vaak weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent, maar je weet wel dat niet alles loopt zoals je wilt. Je hebt het gevoel dat er meer nectar uit de bloem gehaald kan worden. Ik help je om bedrijfsdoelen te formuleren en specifiek met één of meerdere afdelingen aan de gang te gaan om deze ook daadwerkelijk te realiseren. Ik pak verbeterprojecten aan en zorg dat deze geïmplementeerd worden. Als consultant geef ik dus niet alleen advies, maar voer ik het advies ook uit! Lees hier meer over business consultancy.

Lean training

In deze training neem ik jou en je medewerkers mee in het gedachtegoed van Lean. Het is een korte reis van Ford tot en met het heden. Ik sta vooral stil bij “waarde” en “verspillingen”. Voor mij is dit de kern van het Lean gedachtegoed. Meer weten over mijn Lean training? Lees hier verder.

Scrum training

Deze training staat in het teken van het Scrum gedachtegoed. Scrum en Lean zijn nauw met elkaar verbonden. Waar Lean zich meer focust op het optimaliseren van processen, is Scrum meer een werkmethodiek binnen een team. Als je Scrum goed onder de knie hebt, leidt dit tot een team dat iedere maand goedwerkende producten oplevert. Hierdoor ben je niet eindeloos bezig met ontwikkelen, maar juist met daadwerkelijk zaken opleveren aan de eindklant. Mijn Scrum training is uitermate geschikt voor teams in de IT, maar ook goed toepasbaar voor bijvoorbeeld marketing- en communicatieafdelingen, personeelszaken en verbeterafdelingen. Lees hier meer over deze training.

IT consultancy

IT is vandaag de dag onmisbaar. Toch zijn er veel bedrijven die niet goed weten wat ze hebben aangeschaft. Vaak is er onbegrip tussen jou als directeur of directielid en de IT-partner. Jullie taal is namelijk nooit hetzelfde, waardoor je elkaar niet voor 100% begrijpt. Ik spreek beide talen en daarom kan ik jouw businessvraag goed vertalen naar een IT-vraag. Ik help je bij het beter laten presteren van jouw ERP-systeem of met de implementatie van een nieuw systeem. Ik begeleid lastige vraagstukken van offerte tot en met implementatie. Wil je meer weten? Lees hier verder.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)

Ik lever een maatwerkonderzoek voor jouw bedrijf. Aan de hand van jouw behoeftes maak ik het onderzoek en analyseer ik de uitkomsten. Ik geloof niet in anoniem onderzoek: wat heb je aan anonieme ontevredenheid? Je wilt toch actie ondernemen en je bedrijf verbeteren op basis van de resultaten? Lees hier meer over een MTO voor jouw bedrijf!

Data-analyse

Verbeteren gaat niet zonder de juiste data. Als je in een auto zit, is het handig om te weten hoe hard je rijdt. Als je wilt dat jouw medewerkers zich aan de snelheid houden, moet je af een toe een flitspaal neerzetten. Vertaald naar jouw business is dit niet anders. Als je een bepaalde begroting hebt gemaakt, wil je weten waar je vandaag de dag staat. Zo kun je bijsturen per dag. Dat is iets handiger dan achteraf bijsturen als de financiële afdeling de cijfers gereed heeft. Ik kan diverse data-analyses volledig opzetten binnen jouw bedrijf, denk bijvoorbeeld aan een dashboard voor personeelszaken, een financiële analyse of een urenanalyse. Wil je hier meer over weten? Lees hier meer.

Interesse?

Neem dan contact op of vul onderstaande formulier:

    Call Now Button